Sök

   Pris   Logga in  
   Minimera

 

Fitness Club är uppskattat för sin rättvisa och mångsidiga prissättning och sin humana prisnivå.
Hos oss är inte medlemskap ett måste utan en möjlighet bland många andra.
Vårt träningscenters besökare består av allt från sporadiska besökare till dagliga besökare.
Vi strävar efter att anpassa våra kortalternativ och vår prissättning efter våra kunder och inte tvärtom
eftersom hos oss är alla VIP - oberoende hur ofta man tränar eller hur länge man varit vår kund!

VI ANPASSAR PRISET EFTER VÅRA BESÖKARE - INTE TVÄRTOM!

Genom att lyssna på våra kunder,
ständigt stå med båda fötterna på jorden
och fokusera oss på det vi är bra på
har vi hittat ett koncept som vi är mycket stolta över
och våra besökare är mycket nöjda med!

De fräsha utrymmen är byggda och anpassade efter verksamheten
med prioritering på ventilation och funktion.
De kroppsvänliga maskinerna och utvalda redskapen är av hög kvalitet.
Det proffsiga instruktörteamet står för både erfarenhet och kunskap.
Endast det bästa är gott nog för våra besökare!

Med över 20 års erfarenhet inom branchen kan Fitness Club i dag stå för
ETT MÅNGSIDIGT UTBUD TILL HUMANA PRISER
UTAN ATT BEHÖVA PRUTA PÅ KVALITETEN!

 

 

TRÄNINGSKORT

 

ENGÅNGSAVGIFT OCH  KLIPPKORT

Naturligtvis är det minst förmånliga alternativet att betala engångsavgift. Har du en gång tänkt komma i gång med din träning så är det lika bra att skaffa ett kort på direkten. Klippkortet gäller både träning på gymmet och deltagande i gruppträningar.

Tränar du nu som då eller en, max två gånger i veckan blir det rätt dyrt med månadskort. Vi rekommenderar dig ett klippkort på fem, tio eller tjugo gånger beroende på hur ofta du planerat träna det närmaste halvåret. Dessa klippkort nämligen är aktiva  i ett halvt år, dvs du har sex månader på dig att använda dina träningsbesök.

Tycker du ett halvt år är för kort tid så har vi klippkort som är i kraft i hela två år också. Naturligtvis inte lika förmånliga.

 

MÅNADSKORT

Har du tänkt träna minst två gånger i veckan under ett tag framöver är ett kort för en månad eller tre månader ett alternativ som tåls att tänka på. Med dessa kort tränar du fritt så ofta du vill under en elle tre månader, beroende på vilket du tar. Du tränar både på gym och deltar i gruppträningar med detta kort.

Många tvekar med att skaffa månadskort med rädslan av att något oväntat händer som gör att man inte kan träna. Ingen fara! Råkar det sig så illa att du insjuknar, skadar dig eller något annat oväntat sker som gör att du omöjligt kan träna behöver du bara kontakta oss och vi fryser ditt kort tills du kan träna igen.

 

MEMBER

Tränar du regelbundet året om är ett medlemskap ett naturligt val. Förutom förmånlig träning har du medlemsrabatter och -förmåner både för dig själv och dina familjemedlemmar vid Fitness Club (LPG-behandling, massage, solarium, barngympa mm).

Medlemskapet har en minimitid på sex månader eller ett år där medlemskapet forsätter därefter med samma månadsavgift tills medlemskapet sägs upp (en uppsägningstid på en månad). Månadsavgiftens storlek beror på minimitidens längd.

Vill du säga upp medlemskapet innan minimitiden är slut betalar du bara mellanskillnaden mellan din månadsavgift och priset på ett kort för en månad för de månader som gått sedan avtalet skrev. Inga risker att du binder dig för något du inte kan omma ur!

Händer något oväntat tar vi naturligtvis det i beaktande och hittar en bra lösning ifall du kontaktar oss.

Medlemskapet kan betalas månadsvis via bank eller direkt tillFC:s kassa. Ifall hela summan för minimitiden betalas i förskott ges en kontantrabatt på -5 %.

 

SÄSONGAVGIFTER

Deltar du i gruppträning regelbundet varje vecka i samma klass? Vill du slippa boknings- och annulleringsbekymmer? Boka då in dig för hela säsongen! Genom att betala en säsongavgift har du en stående bokning i önskad klass och du slipper boka och annullera. Kan du inte själv komma så kan du skicka någon annan i stället. Du gör vad du vill, platsen är din! Du kan boka in dig för 1-3 klasser i veckan. Vill du byta klass innan säsongen är slut behöver du bara meddela två veckor på förhand så fixar vi det!

 

FÖRMÅNER OCH RABATTER

 

DAYTIME-FITNESS
Seniorer, arbetslösa / permitterade och mammalediga (ej vårdlediga) som inte har annan förmån (arbetsgivare etc) tränar i gymmet på vardagar mellan klockan 10.00 - 14.00  och veckoslut för studierabatt.

BEVÄRINGAR
Beväringar hör till prisgrupp 3 och tränar vid Fitness Club under alla öppethållningstider!

KUPONGER
Träningskuponger kan användas vid Fitness Club: Smartum, Tyky-Kuntosetelit och Virikesetelit
samt arbetsgivarnas egna kuponger.
Vid betalning med kuponger gäller endast normalpris. Dessa berättigar inte till någon rabatt.

FÖRETAGSRABATT
Företag som väljer att erbjuda sina medarbetare träning vid Fitness Club geom att göra direkta avtal med oss
får en rabatt på träningsavgifterna som baserar sig på arbetsgivarens andel av avgiften.

FÖRETAGSAVTAL OCH TRÄNINGSKUPONGER

 

Fitness Club gör avtal med arbetsgivare, med målet att tillsammans stöda och uppmuntra medarbetare till träning. Vi strävar efter att göra ett för företaget och dess medarbetare skräddarsytt avtal, både vad gäller pris och träning, och vi är därför mycket flexibla i våra lösningar.

En del företag väljer att stöda sina medarbetares träning med träningskuponger (Smartum, Liikuntasetelit mm). Dessa kuponger kan användas vid FC för träning. Enligt bestämmelser från försäljarna är kupongerna personliga och kan därför användas endast för eget bruk. Vid betalning av kuponger gäller alltid normalpris. Ifall man har annan form av förmån eller rabatt, kan man välja att betala med kuponger till fullt pris eller utnyttja förmånen / rabatten. Båda går ej!

Copyright 2010 by Fitness Club   Användarvillkor  Personliga Uppgifter