Hae

   Hinnasto   Kirjaudu  

HINNAT 1.1.2015

 

 

1.1 2015

 

HINTARYHMÄT

 

1. Normaali hinta
2. Opiskelija 18v täyttänyt opiskelijakortilla, eläkeläinen. Arkisin klo 10-14 ja biikonloppusin jos on työtön tai äitiyslomalla
3. Opiskelija alle 18 vuotta, sotilas  

 

 

 

 

 

 

       
       
       
       
       
       

Förmåner och rabatter

DAYTIME-FITNESS
Seniorit, työttömät/lomautetut sekä äitiyslomalla olevat (ei hoitovapaalla) jotka eivät käytä muita etuja (työnantaja, kupongit jne) voivat hyödyntää päiväkorttiamme ja harjoitella edullisemmin päivisin klo 09.00 - 14.00 välisenä aikana. Alennus koskee kertamaksuja, vakioasiakaskortteja ja kuukausikortteja.

TEENS HAPPY HOUR (15.1 alkaen)
Yläasteikäisillä nuorilla (6-9 luokkalaiset) on mahdollisuus harjoitella edullisesti Happy Hours aikoina. Kuntosalissamme löytyy aina ohjaaja joka valvoo, opastaa ja auttaa harjoittelussa. Kiinnostuneille tarjoamme mahdollisuuden osallistua kuntosaliharjoittelun peruskurssiin joka antaa hyvän pohjan turvalliseen harjoitteluun tulevaisuudessa. Osallistumalla kursiille saa myös oman perusohjelman sekä FC-ajokortin. Tämä ajokortti tulee v 2012 olemaan tarpeellinen kaikille alle 16 ikäisille jotka haluavat harjoitella kuntosalissamme muina aikoina kuin nuorille tarkoitetuille Happy Hours aikoina.

WORKOUT AFTER WORK (15.1 alkaen)
Harjoittelu heti työpäivän jälkeen (16.00-18.00) edullisemmin jos muita etuja ei ole.

SOTILAAT
Armeijassa olevat nuoret harjoittelevat juniorihinnalla Fitness Clubilla.

KUPONGIT
Harjoittelukupongit otetaan vastaan Fitness Clubilla. Jos valitset kupongit maksuvälineeksi emme pysty antamaan alennuksia.

 

Kuponger och företagsavtal

Fitness Club tarjoaa yritysasiakkailleen eri muotoisa harjoittelupaketteja. Tavoitteeme on löytää sekä yrityksille että työntekijöille sopivat ratkaisut ja tarkoituksemme on tukea työntekijöiden harjoittelua yhdessä työnantajien kanssa. Olemme hinnoittelussamme joustavia mutta oikeudenmukaisia sekä isoille että pienemmille yrityksille.

Jotkut työnantajat käyttävät harjoittelupaketin sijasta liikuntsaseteleitä. Setelit ovat henkilökohtaisia ja voidaan käyttää ainoastaan omaan jarjoittelumaksuun. Kun maksaa harjoittelumaksun / kortin / kuukausimaksun kupongeilla veloitetaan hinnaston normaalihinnan (hintaluokka 1) mukaan. Alennuksia ei myönnetä jos seteitä käytetään. Jos haluaa hyödyntää jonkun alennuksen tai tarjouksen voi maksaa käteisellä / kortilla.

Copyright 2010 by Fitness Club   Käyttöehdot  Tietosuojalausuma